הזרה והמהגר
נועם סולד אוכלת את אחת הארוחות הטובות בחייה במסעדה יפנית בקולומבוס, אוהיו במסעדת מהגרים שלא מנסה להיות אמריקאית
נועם סולד אוכלת את אחת הארוחות הטובות בחייה במסעדה יפנית בקולומבוס, אוהיו במסעדת מהגרים שלא מנסה להיות אמריקאית
מוס שוקולדי אוורירי ומושחת בקלי קלות, שמיקי שמו מכין לקראת שבת ומעטר בלבבות מרציפן בשביל הרושם
ביקור במעדניית בארני גרין גראס בניו יורק הוציא מנועם סולד את הצד היהודי שלה, והוא כולל הרבה כבד קצוץ ובייגל עם קרים צ'יז
במדור חדש מכין השף אבי ביטון מתכון אחד מסורתי ואחד מודרני מחומר גלם אחד. הפעם: מוציאים לתפוזים את המיץ
פאן דה מי - חלה בצורת בורג עם אגוזים וצימוקים מבית היוצר של מיקי שמו. אחרי הביס הראשון לא תוכלו להפסיק ליישר
השפית נועם סולד מלווה את ארוסה הפסנתרן בטור ברחבי העולם ומדווחת לכם על מקומות אוכל שרק ברי מזל מגיעים אליהם, כמו למשל בסנט לואיס, ארה"ב
בטורה החדש נודדת נועם סולד בעולם ומחפשת אחרי נקודות הקולינריה המעניינות שיעיפו לכם את הטוסיק לתקרה: הפעם בבולטימור, מרילנד