מסעדת אדורה נפרדת מהשף אבי ביטון
אחרי עשור של בישולים, יעזוב השף אבי ביטון את מסעדת אדורה שבבעלותו לטובת פרויקטים חדשים
אחרי עשור של בישולים, יעזוב השף אבי ביטון את מסעדת אדורה שבבעלותו לטובת פרויקטים חדשים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמקפיצים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י
חיים כהן, ארז קומורובסקי, סמי תמימי ושפים נוספים הושפעו מהמסעדנית קרן הנדלר קרמרמן שהלכה לעולמה ביום רביעי אחרון. אנשי אוכל מספידים את האישה שהביאה לארץ ניחוח אחר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פרגיות עסיסיות בתיבול מתקתק-חריף וריקות צבעוניים - אבי ביטון צולה על הפלנצ'ה עיקרית זריזה במינימום מאמץ, שתיתן נוקאאוט לאורחים