חדש בגבעתיים: מסעדת פועלים עיראקית
בשבוע הבא תיפתח בגבעתיים טעמאמא - מסעדה עיראקית חדשה שתגיש תבשילים ביתיים חמים ברוח מסעדות הפועלים. בתפריט - מבחר מנות מסורתיות כמו קובה, סמבוסק וטבית
בשבוע הבא תיפתח בגבעתיים טעמאמא - מסעדה עיראקית חדשה שתגיש תבשילים ביתיים חמים ברוח מסעדות הפועלים. בתפריט - מבחר מנות מסורתיות כמו קובה, סמבוסק וטבית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמקפיצים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה נהדרת של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פרגיות עסיסיות בתיבול מתקתק-חריף וריקות צבעוניים - אבי ביטון צולה על הפלנצ'ה עיקרית זריזה במינימום מאמץ, שתיתן נוקאאוט לאורחים
אם עדיין לא מצאתם קינוח לחג, מירב שיינר אופה עוגה בחושה, מהקלות שיש, אשר מעוטרת בציפוי תותים חגיגי ומלאה בניחוחות וטעמים אביביים. ויש גם גרסת פרווה