אבי מפרגן: פנקייק מפנק עם בננות וריבת חלב בהשראת הביר גארדן
הביקור של אבי ביטון בגינת הבירות של הביר גארדן גרמה לו להתאהב באוכל המזרח אירופאי שהולך לצידן, אבל במיוחד בקייזרשמרן שגרם לו להכין מגדל פנקייק עם ריבת חלב, בננות וקוקוס
הביקור של אבי ביטון בגינת הבירות של הביר גארדן גרמה לו להתאהב באוכל המזרח אירופאי שהולך לצידן, אבל במיוחד בקייזרשמרן שגרם לו להכין מגדל פנקייק עם ריבת חלב, בננות וקוקוס
השבוע אבי ביטון הגיע לחוף של אשדוד כדי לבקר במסעדה התאילנדית רונג'אן, הקרויה על שם השפית של המקום. שם הוא תרגל את התאילנדית שלו וגם קיבל השראה לאגרול בננה עם המון רוטב שוקולד
מטוגנים, אפויים או קלויים, רות אוליבר אוהבת חצילים והפעם היא מכינה מהם סנדוויץ' ממולא גבינות ומוסיפיה סלסת עגבניות טריה מעל
מפגש השפים של אבי ביטון ואביב משה, הוליד מנת קיץ נפלאה, מלאה בניחוחות איטלקיים - קנלוני במילוי עגבניות טריות, זיתי קלמטה, מוצרלה ובזיליקום
לכבוד שבועות מכין אבי ביטון מנה שתעלה חיוך על פניכם בקלות ובלי מאמץ - מאפה פסטה בקרם גבינה וחצילים בהשראת מסעדת פבלה האשדודית
איפה אתם מנגבים חומוס לפחות פעם בשבוע? איזה המבורגר אתם הכי אוהבים? לאיזו מסעדה אתם הולכים בכל אירוע מיוחד? בואו לספר לנו איפה אתם הכי אוהבים לאכול - ותזכו בפרס מיוחד מתנת עץ הזית