קראנץ' מפתיע בכל ביס: עוגת שוקולד ומלח ים
מלח עוזר להוציא את הטעמים, גם בעוגות שוקולד. מיקי שמו מלמד להכין עוגת שוקולד בחושה עם מלח ים קראנצ'י. אין מה לפחד - זו לא עוגה מלוחה, זו פשוט עוגה נפלאה
מלח עוזר להוציא את הטעמים, גם בעוגות שוקולד. מיקי שמו מלמד להכין עוגת שוקולד בחושה עם מלח ים קראנצ'י. אין מה לפחד - זו לא עוגה מלוחה, זו פשוט עוגה נפלאה
קרמבו הוא לא רק מאכל של חורף. מיכל בוטון מכינה אותו בגרסה הקפואה בקיץ ומגלה שאם רק מכינים את מילוי השוקולד יום קודם לא מדובר בהתעסקות גדולה מדי
כדי שיהיו טעימות הן חייבות להיות פריכות מבחוץ ואווריריות מבפנים. מיקי שמו מלמד, שלב אחר שלב ומעניק טיפים לפחזניות ביתיות מושלמות במילוי קרם וניל ובציפוי שוקולד
בצק פריך ומלית קרם לימון נפלאה ללא ביצים. רות אוליבר אופה טארט מעלף ביופיו שמשתלב מצוין עם פירות יער, קצפת ונשיקות מרנג
מאפה שמרים לחמי המשלב קמח מלא ועגבניות מיובשות קצוצות, וצורתו שטוחה ומחוררת. מיקי שמו מלמד איך לאפות פוגאס, גרסת הפרובאנס הצרפתי לבגט
כדי להעלות את מצב הרוח לתחילת השבוע, אופה רות אוליבר בראוניז עסיסי ושוקולדי עם נגיעה של גבינה לבנה באמצע ושילוב משמח של עוגיות אוריאו
דלעת זמינה תמיד, ומפיקה עוגות עסיסיות ממש כמו עוגות הגזר האהובות. מיקי שמו אופה עוגה בחושה משגעת עם סוכר חום וקמח מלא
כשמגישים פרוסה מעוגת השכבות המהונדסת הזו, שומעים מיד קריאות התפעלות. מיקי שמו מלמד איך להכין עוגה מולדבית מפורסמת עם בצק מועשר בדבש וקציפת וניל