סולחים על הכל: עוגת שוקולד ואגוזים בחושה
לפניכם מתכון מוצלח במיוחד לעוגת שוקולד ואגוזי פקאן ולוז בחושה עם ציפוי שוקולד פריך. רות אוליבר מכינה עוגה עסיסית ואוורירית, הנשמרת מצוין למספר ימים
לפניכם מתכון מוצלח במיוחד לעוגת שוקולד ואגוזי פקאן ולוז בחושה עם ציפוי שוקולד פריך. רות אוליבר מכינה עוגה עסיסית ואוורירית, הנשמרת מצוין למספר ימים
עוגת התפוזים המדויקת והמעודנת הזו הפכה לעוגה האהובה על בנות משפחת מיקי שמו, ואין לו ברירה אלא להכין אותה על בסיס שבועי, ווודאי לארוחה המפסקת של יום כיפור וכן לשבירת הצום
גאלט (Galette) הוא השם הצרפתי לעוגות פריכות, עגולות ושטוחות. הגאלט שרות אוליבר אופה הפעם ממולא בתפוחים ומרציפן, ומתובל בקינמון ומייפל מעל. כל כך הרבה מרכיבים נהדרים במאפה אחד
מבין שולחי הטיפים הסודיים המקסימים שנשלחו לתיבת תחרות "לתת קצת יותר בארוחת החג שלכם" של שמן עץ הזית, נבחרו שלוש שולחות שזכו בשובר ע"ס 300 שקלים לקנייה ברשת "הום סטיילינג"
יוצאי צפון אפריקה משוויצים שאין כמו הלחם הזה, שמחכים לו כל שנה. הוא אוורירי ורך ומשובץ צימוקים ואגוזים, וההוא שדרוג נפלא לארוחת ראש השנה או דרך טובה לשבור את הצום של יום כיפור
מתלבטים איזו עוגה להכין בחג? מיקי שמו אופה קרנץ בצורת צמה קלועה פתוחה עם שכבה דקה של מלית דבש ושבבי שקדים מפוזרים מעל בשביל הקראנצ'יות