מיקס אנד מאץ': אתם בוחרים איך ייראה הקינוח בחג
פשוט או מפונפן, עם קרם לימון ותותים או בלי - מכינים את הבסיס של קינוח ליל הסדר ומשם, השמיים הם הגבול. הבנות אוהבות אוכל נותנות לכם את הבסיס והשדרוגים ואתם בוחרים איך ייראה קינוח החג שלכם
פשוט או מפונפן, עם קרם לימון ותותים או בלי - מכינים את הבסיס של קינוח ליל הסדר ומשם, השמיים הם הגבול. הבנות אוהבות אוכל נותנות לכם את הבסיס והשדרוגים ואתם בוחרים איך ייראה קינוח החג שלכם
האביב הוא גם עונת הטלה הטרי, בשר שממש לא שמור רק למסעדות. השף אסף שנער ותומר צוק מחוות צוק מסבירים איך מטפלים בחלקיו השונים בבית ומה מכינים עם המעדן של ארוחת החג
ארוחה מרשימה לא בהכרח דורשת להגיע לשולחן החג עם הלשון בחוץ. יש לנו טיפ מנצח ומתכון חגיגי ובלתי נשכח אבל גם יאפשר לכם להגיע רגועים ונינוחים לקריאת ההגדה
בספר בישול חדש שנקרא יא אמנא, מגלה הבשלנית שושנה כהן-לברן את הסודות להכנת קוסקוס ביתי מושלם ואת המתכון הנלווה למרק ירקות עשיר