חזה עוף עם זיתים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חזה מעוף אחד
- 2 בצלים
- 1 כף שמן
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס זיתים ירוקים
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כף יין אדום
- 3 כפות שומשום
אופן ההכנה
- 1. חותכים את חזה העוף לקוביות, ומוסיפים את היין ורוטב הסויה. מערבבים ושמים בצד.
- 2. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן עד שיזהיב. חותכים את הזיתים לרבעים, מוסיפים לבצל וממשיכים לטגן.
- 3. מוסיפים את העוף, השומשום והכוסברה. ממשיכים לבשל כשעה. אפשר להוסיף מדי פעם מים כדי שהתבשיל לא ישרף.