פסטה ביתית

באדיבות דני וייס, מסעדת פאפאס

מתכון מאת: מערכת וואלה!
    מתכון פסטה טריה מסעדת פאפאס

    מצרכים

    • חומרים ל- 5 מנות:
    • חצי קילו קמח לבן מנופה
    • 150 גר' קמח סמולינה/ סולת
    • 3 ביצים שלמות
    • רבע כוס מים
    • חצי כפית מלח

    אופן ההכנה

    • 1. לשים הכול יחדיו למשך כ-10 דקות
    • 2. מכסים ונותנים לבצק לנוח במקרר למשך שעתים עד לילה לפחות
    • 3. לאחר מכן, מרדדים וחותכים לרצועות בגודל הרצוי
    • 4. מניחים במקום מאוורר למשך כרבע שעה ורק אז מעבירים לבישול לסיר מים מומלחים למשך 4-5 דקות
    • ניתן גם להקפיא את הפסטה הטריה בפריזר לשימוש עתידי עד שבועיים

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    +
    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully