עוגיות טחינה עם אגוזי פקאן
מיקי שמו נותן מתכון פשוט וקל לעוגיות טחינה נפלאות עם אגוזי פקאן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200גרםחמאה
- 1כוססוכר
- ½2 כוסותקמח
- 1שקיתאבקת אפייה
- 250גרםטחינה גולמית
- ½כפיתתמצית וניל
- 45אגוזי פקאן (אגוז לכל עוגיה)
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים עוגיות טחינה עם אגוזי פקאן?
- 1במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר עד לקבלת מסה אחידה (ללא גושים).
- 2מוסיפים את הטחינה ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
- 3לבסוף מוסיפים קמח, אבקת אפיה ווניל. מערבבים לזמן קצר עד קבלת בצק אחיד.
- 4יוצרים 45 כדורים בקוטר 1/2 3 ס"מ ,מסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים. מברישים בביצה טרופה ומניחים על גבי כל אחד מהכדורים חצי אגוז פקאן.
- 5אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דקות.