וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טאקו תירס עם עוף מולה רוחו

טאקו היא המנה שהמקסיקנים הכי אוהבים לאכול מחוץ לבית. ארוחת טאקו הוא כמו ארוחת טעימות, אבל בעמידה

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

טאקו מקסיקני. נמרוד סונדרס
טאקו מקסיקני

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 12-18 טורטיות תירס (או קמח, למעדיפים)
  • 1 עוף בגריל
  • 1 צנצנת (200 גרם) רוטב מולה מרוכז (ניתן להשיג בחנויות הטבע הגדולות או במדפי ה"אוכל העולמי" במרכולים הגדולים)
  • 1 כוס מרק עוף, מרק בשר או מרק ירקות, או עגבניות מרוסקות או מים
  • אופציה: 3 כפות שמנת או חלב קוקוס
  • אופציה: 2-3 קוביות שוקולד מריר
  • להגשה:
  • 1 בצל לבן פרוס לחצאי טבעות
  • חופן כוסברה
  • מעט שומשום קלוי לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את הטורטיות ושומרים במגבת לחה למניעת התייבשות.
  • 2. מסירים מהעוף עור וגידים וקורעים לרצועות דקיקות.
  • 3. בסיר בינוני, על אש בינונית, מערבבים את המולה עם הנוזל. ניתן להוסיף מעט שמנת או חלב קוקוס או שוקולד מריר. מביאים לרתיחה עדינה.
  • 4. מוסיפים את העוף לרוטב ומערבבים בעדינות.
  • 5. מסדרים את הטורטיות על צלחות הגשה, מניחים את העוף במולה. מקשטים ברצועות בצל, כוסברה ושומשום ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully