עוגיות שקדים ללא גלוטן

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קולט מנתיבות מארחת את המימונה

מצרכים

  • כ-50 עוגיות
  • 500 גרם שקדים טחונים
  • 250 גרם אבקת סוכר
  • 1 חלבון של ביצה
  • 60 גרם ליקר בננות (1/4 כוס)
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • סוכריות לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מערבבים את אבקת הסוכר עם השקדים.
  • 2. מוסיפים את החלבון והליקר ומחממים מעט על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב 3-5 דקות בלי להפסיק.
  • 3. מעבדים את העיסה ביד ויוצרים צורות (מלבן, משולש, עיגול) אותן מניחים על נייר אפייה בתבנית לייבוש במקרר למשך 5 שעות.
  • 4.ממיסים את השוקולד או סוכר פונדוק(ניתן להוסיף צבע מאכל לסוכר פונדוק) וטובלים את הצורות. מוציאים בעזרת מזלג ומקשטים בסוכריות או שוקולד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully