פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גלידת נוטלה ובננות

      טל פרנהיימר וארן פריזנט בעלי גלידריית פריזר מגבעתיים במתכון פשוט וקלה להכנה בבית של גלידה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני גלידה ביתיים (נמרוד סונדרס , צילום: נמרוד סונדרס)
      מתכוני גלידה ביתיים (נמרוד סונדרס , צילום: נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • מצרכים ל-6 סועדים:
      • 350 גרם (3/4 2 כוסות) נוטלה (אפשר גם שוקולד השחר) בטמפרטורת החדר
      • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
      • 2 בננות בשלות מרוסקות
      • כ-45 ביסקוויטים פתי בר
      • קערת חלב לטבילה
      • שוקולד מריר מגורד
      • 100 גרם פקאן מסוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים השמנת עד לרכות בינונית. מערבבים את הנוטלה כדי שתהיה רכה יותר, ומקפלים אותה לתוך השמנת עד שהיא נטמעת לחלוטין. מוסיפים את הבננות, ומערבבים.
      • 2. טובלים את הביסקוויטים בחלב, מנערים ומסדרים שכבה בתחתית תבנית פיירקס. שופכים חצי מתערובת השוקולד-שמנת, מעליה שוקולד מריר מגורד ופקאן סיני מסוכר. חוזרים על עוד שכבת ביסקוויט ומסיימים עם חצי התערובת השני, השוקולד והפקאן.
      • 3. מקפיאים ללילה ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      גלידת נוטלה ובננות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -