מתכונים חמים

גלידת נוטלה ובננות

טל פרנהיימר וארן פריזנט בעלי גלידריית פריזר מגבעתיים במתכון פשוט וקלה להכנה בבית של גלידה

מתכון מאת: מתן שופן, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

גלידת נוטלה ובננות

מחשבון המרות

מצרכים

  • מצרכים ל-6 סועדים:
  • 350 גרם (3/4 2 כוסות) נוטלה (אפשר גם שוקולד השחר) בטמפרטורת החדר
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
  • 2 בננות בשלות מרוסקות
  • כ-45 ביסקוויטים פתי בר
  • קערת חלב לטבילה
  • שוקולד מריר מגורד
  • 100 גרם פקאן מסוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים השמנת עד לרכות בינונית. מערבבים את הנוטלה כדי שתהיה רכה יותר, ומקפלים אותה לתוך השמנת עד שהיא נטמעת לחלוטין. מוסיפים את הבננות, ומערבבים.
  • 2. טובלים את הביסקוויטים בחלב, מנערים ומסדרים שכבה בתחתית תבנית פיירקס. שופכים חצי מתערובת השוקולד-שמנת, מעליה שוקולד מריר מגורד ופקאן סיני מסוכר. חוזרים על עוד שכבת ביסקוויט ומסיימים עם חצי התערובת השני, השוקולד והפקאן.
  • 3. מקפיאים ללילה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully