פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      חטיפוני באונטי טבעוניים

      4 מדרגים / 2 כוכבים

      חטיף קוקוס שוקולד באונטי טבעוני (דרור עינב)
      חטיף קוקוס שוקולד באונטי טבעוני (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-15 חטיפים
      • 200 גרם קוקוס טחון
      • 3/4 פחית קרם קוקוס (ללא המים)
      • 3 כפות סירופ מייפל
      • 200 גרם שוקולד מריר מומס לציפוי

      אופן ההכנה

      • 1. לתוך מעבד מזון עם להב פלסטיק מכניסים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתם (למעט השוקולד), ומעבדים כדקה עד שמתקבלת עיסה לחה ודביקה מעט.
      • 2. מעצבים חטיפונים בצורת אליפסה בעזרת כף קטנה: פוחסים תוך כדי העברה מיד ליד עד שהעיסה מקבלת צורה אחידה ומגובשת.
      • 3. מכינים מיכל אחסון מרופד נייר אפייה (רצוי גדול, מלבני שטוח). מניחים את החטיפונים שעיצבנו בעדינות על גבי נייר האפייה ומכניסים למקרר לשעה.
      • 4. מוציאים מן המקרר ומצפים בשוקולד המריר: מניחים את רשת צינון על גבי תבנית נקייה. בעזרת מזלג טובלים את החטיפונים ודופקים מעט על קערת השוקולד לשחרור עודפים ולציפוי אחיד ומבריק. מניחים מיד בעדינות על גבי הרשת. ממתינים כדקה - שתיים עד שהציפוי יקריש - כשהמעטה המבריק הופך אט אט למאט זה הסימן שאפשר להעביר את החטיפונים חזרה אל כלי האיחסון ולמקרר. מומלץ להגיש קר או בטמפ' החדר. לשמור במקרר במיכל אטום לנוזלים עד שבוע.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -