חטיפי קורנפלקס עם שוקולד צ'יפס

קצוות הקורנפלקס שנותרו במזווה לא מתבזבזים במטבח של נעמה נויהאוז והופכים בזריזות לחטיפים פריכים וקראנצ'יים מלמעלה ורכים מבפנים. נשנושים שישמחו כל ילד

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה!
חטיפי קורנפלקס. נמרוד סונדרס
חטיפי קורנפלקס

מצרכים

  • מתכון קל ומהיר להכנה, מעולה לניצול קצוות של שקיות קורנפלקס שגילינו במזווה.
  • 140 גר קמח תופח (1 כוס)
  • 100 גר סוכר דמררה (1/2 כוס)
  • 1/2 כפית מלח
  • 70 גר קורנפלקס מגוון (2 כוסות)
  • 100 גר שקדים מולבנים פרוסים (1 כוס) (מומלץ לקלות את השקדים קלות במחבת יבשה לפני האפיה)
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס (3/4 כוס)
  • 50 גר צימוקים קטנים כהים (1/3 כוס)
  • 3 ביצים M טרופות
  • 90 גר שמן קנולה (1/2 כוס)
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2. בקערה מערבבים את החומרים היבשים קמח, סוכר, מלח, קורנפלקס, שקדים, שוקולד צ'יפס וצימוקים.
  • 3. בקערה קטנה מערבבים את החומרים הרטובים: ביצים, שמן ותמצית וניל.
  • 3. מוסיפים את הרטובים לקערה של היבשים ומערבבים כדקה, לא יותר. תתקבל תערובת לחה ומעט דביקה.
  • 4. מניחים נייר אפיה בתוך התבנית, כך ששוליו מכסים את הדפנות ונשארים גלויים (זה יקל על הוצאת המאפה בשלמותו מתוך התבנית לפני חיתוכו לחטיפים). משטחים ומהדקים בעדינות את התערובת בתוך התבנית.
  • 5. אופים כ-30 דקות עד להזהבה עמוקה ומשאירים בחוץ להתקרר לחלוטין בתוך התבנית.
  • 6. מוציאים את המאפה על משטח, בעזרת נייר האפיה. חותכים לחטיפים לפי הגודל הרצוי. ניתן לשמור בקופסה אטומה מחוץ למקרר כשלושה ימים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully