פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קוגלהוף סילאן תמרים ואגוזים

      עוגת סילאן לחה ועסיסית, המשלבת תמרים ועשירה בתבלינים

      5 מדרגים / 3.21 כוכבים

      מצרכים

      • מתאים לתבנית קוגלהוף קוטר 22 ס"מ
      • 340 גרם (1 כוס+ כף) סילאן
      • 250 גרם (1 כוס+ כף) מים
      • 3 ביצים
      • 120 גרם (1/2 כוס) שמן
      • 350 גרם (1/2 2 כוסות) קמח
      • 8 גרם (1 כפית) אבקת אפייה
      • 4 גרם (1/2 כפית) קינמון
      • 2 גרם (קורט) ג'ינג'ר
      • 2 גרם (קורט) ציפורן
      • 200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
      • 250 גרם תמרים מגולענים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
      • 2. מנפים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, קינמון, ג'ינג'יר וציפורן.
      • 3. במיקסר מערבבים את כל החומרים היבשים יחד עם המים, הסוכר והשמן. בהדרגה מוסיפים את הביצים והסילאן, וממשיכים לערבב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 4. מרססים מעט שמן על התבנית ומפזרים מעט אגוזים קצוצים

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -