פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      השניצל המושלם

      הדרך הפשוטה והקלה ביותר להכנת של שניצל ביתי, מפנק ומוצלח

      22 מדרגים / 3.14 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-4-6 סועדים
      • 4-6 נתחי חזה עוף פרפר, פרוס דק
      • שמן קנולה לטיגון
      • לבלילה:
      • 2 ביצים
      • כף מים
      • כפית שום כתוש
      • כפית חרדל
      • פירורי לחם
      • כוס פירורי לחם
      • 1/2 כפית פפריקה
      • מלח
      • פלפל
      • קמח
      • להגשה:
      • פלח לימון

      אופן ההכנה

      • 1. דופקים את חזות העוף עם פטיש שניצלים (בעזרת החלק השטוח שלו). השניצלים צריכים להיות דקים, אבל לא יותר מדי.
      • 2. מערבבים בקערה את הביצים עם מעט מים. מוסיפים חרדל ושום כתוש ומערבבים שוב.
      • 3. בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים.
      • 4. מכינים קערה שלישית עם קמח.
      • 5. בינתיים מחממים במחבת כמות נדיבה של שמן קנולה.
      • 6. טובלים את חזה העוף בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם. מניחים במחבת הלוהטת ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
      • 7. מבצעים את אותן הפעולות עם כל נתחי העוף ומגישים חם.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -