מתכונים חמים

מלבי של מסעדת מגדלנה

השף יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה במתכון מפנק למלבי קרמי ושמנתי

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מלבי של מגדלנה (צילום: ארז מילר)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 360 מ"ל (1/2 1 כוסות) חלב
  • 40 גרם (3 כפות) סוכר
  • 10 גרם (2 כפיות) מי זאהר
  • 40 גרם (4 כפות) קורנפלור
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
  • 400 גרם שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג
  • 40 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר
  • להגשה:
  • סירופ אדום מוכן או סירופ ביתי מפירות יער, מים וסוכר
  • בוטנים קצוצים
  • קוקוס טחון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקלחת קטנה מביאים לרתיחה את החלב עם הסוכר ומי הזאהר.
  • 2. במקביל טורפים בקערה נפרדת את הקורנפלור עם החלב הנוסף.
  • 3. כשהחלב בקלחת רותח יוצקים לתוכו את הקורנפלור עם החלב בהדרגה תוך טריפה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ-2 דקות בערך או עד שהתערובת מסמיכה מאוד והופכת חלקה.
  • 4. יוצקים את התערובת לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד התייצבות.
  • 5. מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ופותחים אותה במשך 5 דקות.
  • 6. מוסיפים פנימה את השמנת המתוקה, הפודינג ואבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם חלק.
  • 7. יוצקים את הקרם לכלי הגשה ומכניסים שוב למקרר להתייצבות.
  • 8. מגישים עם סירופ אדום, בוטנים וקוקוס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully