מתכונים חמים

תבשיל בשר ראש

אבי ביטון מגיע למרסל באשדוד שמתמחה בתבשילים ביתיים ומקבל מתכון לתבשיל מרוקאי חגיגי של בשר ראש

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • קילו בשר ראש (לחי בקר)
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 3 פלפלים חתוכים לרצועות
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף כמון
  • 1/2 חבילת כוסברה
  • מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את הבשר לסיר, ממלאים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעתיים מכוסה חלקית.
  • 2. מוציאים את הבשר המבושל, מקררים ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
  • 3. מחממים סיר רחב כמו סוטאז' עם השמן, מוסיפים את הפלפלים, הבשר השום, התבלינים והכוסברה וממשיכים לבשל על אש קטנה יחד כשעה נוספת.
  • 4. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully