פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל בשר ראש

      אבי ביטון מגיע למרסל באשדוד שמתמחה בתבשילים ביתיים ומקבל מתכון לתבשיל מרוקאי חגיגי של בשר ראש

      9 מדרגים / 3.11 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • קילו בשר ראש (לחי בקר)
      • 1/2 כוס שמן קנולה
      • 3 פלפלים חתוכים לרצועות
      • 8 שיני שום פרוסות
      • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
      • 1 כפית כורכום
      • 1 כף כמון
      • 1/2 חבילת כוסברה
      • מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את הבשר לסיר, ממלאים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעתיים מכוסה חלקית.
      • 2. מוציאים את הבשר המבושל, מקררים ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
      • 3. מחממים סיר רחב כמו סוטאז' עם השמן, מוסיפים את הפלפלים, הבשר השום, התבלינים והכוסברה וממשיכים לבשל על אש קטנה יחד כשעה נוספת.
      • 4. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -