תבשיל בשר ראש
אבי ביטון מגיע למרסל באשדוד שמתמחה בתבשילים ביתיים ומקבל מתכון לתבשיל מרוקאי חגיגי של בשר ראש
(בבושקה הפקות)
מחשבון המרות
- קילו בשר ראש (לחי בקר)
- 1/2 כוס שמן קנולה
- 3 פלפלים חתוכים לרצועות
- 8 שיני שום פרוסות
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- 1 כפית כורכום
- 1 כף כמון
- 1/2 חבילת כוסברה
- מלח
- 1. מכניסים את הבשר לסיר, ממלאים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעתיים מכוסה חלקית.
- 2. מוציאים את הבשר המבושל, מקררים ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
- 3. מחממים סיר רחב כמו סוטאז' עם השמן, מוסיפים את הפלפלים, הבשר השום, התבלינים והכוסברה וממשיכים לבשל על אש קטנה יחד כשעה נוספת.
- 4. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה