פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טנזיה צוואר טלה עם פירות יבשים

      השילוב בין טעמו של בשר הטלה לבין טעמו של תבשיל הטנזיה המתקתק עם הפירות היבשים והאגוזים, יגרום לאורחים שלכם לרצות לחבק את הסיר. תוספת של קוסקוס ליד, היא בגדר חובה

      2 מדרגים / 3.43 כוכבים

      טנזיה צוואר טלה עם פירות יבשים ( , צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן)
      טנזיה צוואר טלה עם פירות יבשים ( , צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: יעל מגן)

      מצרכים

      • 4 כפות שמן קנולה
      • 1 קילו נתח צוואר טלה חתוך לקוביות בינוניות- גדולות
      • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
      • 1 כוס שזיפים מיובשים
      • 1 כוס משמשים מיובשים
      • 100 גרם אגוזים/ שקדים/קשיו/ פיסטוקים (מומלץ לערבב)
      • 1 כפית קינמון
      • 1 כפית מלח
      • 1 כפית כורכום
      • 4 כפות סילאן
      • מים עד לכיסוי
      • חצי כפית פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר עמוק מחממים 4 כפות שמן קנולה וצורבים את קוביות הבשר. מוציאים את הבשר הצרוב לקערה.
      • 2. באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את התבלינים, האגוזים והפירות המיובשים ומטגנים מספר דקות תוך ערבוב.
      • 3. מחזירים את הבשר לסיר, מערבבים ויוצקים מים עד לכיסוי. מוסיפים גם את הסילאן ומביאים לרתיחה.
      • 4. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעה וחצי עם כיסוי חלקי עד שהבר רך. אם יש צורך מוסיפים מים.
      • 5. .מגישים לצד אורז או קוסקוס.

      עוד מתכוני כבש/טלה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -