המסעדה המלכותית שנראית כמו צוות בידור זול באילת
ההוד וההדר המצועצעים שמתהדרת בהם מסעדת ניטאן תאי הופכים את הבילוי של אבי אפרתי מביקור במסעדה עם אוכל בנאלי וסתמי לחוויה מביכה במקום שקשר בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט
ההוד וההדר המצועצעים שמתהדרת בהם מסעדת ניטאן תאי הופכים את הבילוי של אבי אפרתי מביקור במסעדה עם אוכל בנאלי וסתמי לחוויה מביכה במקום שקשר בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט
לא להתבלבל: חומוס אסף המוכר והאהוב עזב את רחוב החשמונאים בתל אביב לטובת הרצליה, אבל את מקומו תפס לא אחר מאשר אחיו התאום שרון. המונה טועם קפץ לבקר, ומכריז שהחומוס שונה בין השניים - אבל לא פחות טוב
האם הטרנד הגרוזיני חוזר? שתי מסעדות גרוזיניות נפתחו בתל אביב. האחת היא סופרה, שחקנית חדשה בזירה, והשניה היא ראצ'ה הירושלמית האהובה שהעתיקה את מקומה. הולך להיות שמח
יוזמה מבורכת: במקום להשקיע בקמפיין פרסום יקר, הבעלים של מסעדת סומוח החדשה בראשון לציון מציע לסועדים בשבוע הראשון לשלם על האוכל כראות עיניהם. וכן, אפשר גם לא לשלם בכלל
לאחר שצלחה את השנה הראשונה שלה, אבי אפרתי החליט סוף סוף ללכת לבקר ב-TYO. עסקית הצהריים שלה אולי משתלמת וחומרי הגלם מצוינים, אבל זו היתה אחת הארוחות העגומות שחווה
ארבעה חברים צעירים החליטו לייבא ארצה את הקרפ הצרפתי, אבל בגרסה של מחוז ברטון עם מילויים מפתיעים של גבינות, בשרים וכמובן גם מתוקים. האם זה עובד? התור שמשתרך שם מדי יום מוכיח שכן
השבוע קובי רובין לוקח אותנו לביקור נוסטלגי בטבריה, ומכיר לנו את פלאפל ענבי - כנראה הפלאפל הטוב בעיר שקיים כבר למעלה מ-60 שנים, ולא בכדי
המטבח היפני כבש אותנו תחילה עם הסושי ועכשיו עם קערות הראמן הענקיות מלאות הטעמים, ויש לו עוד הרבה מה להציע. השף ציון ברנץ ממסעדת אובן קובן ממליץ על המקומות הכי שווים לאכול בהם בעיר הכי מסקרנת בעולם
התקווה של אבי אפרתי למצוא במסעדת בועזו את התשובה ההולמת למסעדה יפנית טבעונית, התפוגגה ברגע שטעם את המנות- לכולן היה טעם שטוח וסתמי, והציפייה ממסעדתו של בועז צאירי הפכה לאכזבה
החולשה של המונה טועם לחריימה והקור השורר בחוץ, הובילו את המונית היישר אל סיר החריימה המהביל של המסעדה המשפחתית ברחוב ריב"ל בתל אביב. תוך כדי שהוא סופג לחם בטיפות הרוטב האחרונות, נראה שהוא מצא את אחת ממנות החריימה הטובות בעיר ובמחיר מפתיע במיוחד
בית מלאכה ארטיזנלי לבשרים מבית מסעדות פונדק דה לוקס רוצה לשנות את האופן שבו אנחנו צורכים בשר, ולהפוך לנו את החיים לקלים וטעימים יותר, האם בקרוב נוותר על הליכה לקצביה?
לאחר ששככה הסערה סביב דיויד פרנקל ונוחי דנקר, אבי אפרתי מבקש להתעסק במה שחשוב באמת - האוכל. הארוחה במסעדה הוכיחה לו שוב שמדובר באחת המסעדות הטובות והראויות בתל אביב ובארץ בכלל
אוכל בריטי הוא לא מסעיר במיוחד, וכנראה זו הסיבה שהמסעדות הכי שוות ומדוברות בלונדון מבוססות על מטבחים זרים, בעיקר אסייתים אבל גם לטיניים. השף שגב משה מביא לכם את ההמלצות הכי חמות לעיר הקרה
יהלומה בנמל היא לא רק סיפור על מסעדה שהעתיקה את מקומה, אלא סיפור של שלוש נשים חזקות בתוך סצנה קולינרית שנשלטת ברובה על ידי גברים. הלכנו לבדוק איזה אוכל מסתתר מאחורי אותה העצמה נשית
המונה טועם מצא בראשון לציון גריל בר שמגיש פיתה מדושנת בנקניקיות מרגז שמנמנות, ושמח לגלות שהן גם עשירות בטעם וגם חפות מחריפות שורפת