מרשימים ומושלמים: מאפים כשרים לפסח
ערן שוורצברד, מבכירי הקונדיטורים בארץ, מוכיח שגם בפסח אפשר להכין מאפים מעולים. קבלו מתכון לטארט אגסים, עוגת ריבת חלב וקוקוס, ובורקיטס במילוי רטטוי
ערן שוורצברד, מבכירי הקונדיטורים בארץ, מוכיח שגם בפסח אפשר להכין מאפים מעולים. קבלו מתכון לטארט אגסים, עוגת ריבת חלב וקוקוס, ובורקיטס במילוי רטטוי
חימום היחסים עם טורקיה מיד מזכיר לנו פודינג אורז בניחוח הדרים, שאפשר אמנם לאכול כל השנה, אבל ודאי בפסח. שפית אביבית פריאל ממסעדת אוזריה מלמדת להכין סוטלאץ'
יכול להיות שכל כך טרחתם על ארוחת הסדר, שפשוט שכחתם להכין קינוח? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה בדקה ה-90 ובקלי קלות מלבי כשר לפסח וכשר פרווה
היעדר קמח אין פירושו של דבר שניאלץ להתנזר מקינוחים מעולים. גיא פולק, השף של קבוצת R2M, מכין עוגיות שקדים, דקואז פיסטוק עם קרם וניל ותותים, וקינוח שוקולד מושחת
תרד הוא השידוך המושלם לחומוס, וכשמצרפים להם גם פילה לוקוס, מקבלים מנה חגיגית ובריאה. השפית אביבית פריאל אביחי מאוזריה בתל אביב מלמדת איך עושים את זה טעים
מנגולד ואגוזים הם מכוכביו הגדולים של פסח, ואורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים מהם, בקלי קלות, קציצות בטעם מרענן. וכן, יש גם גרסה צמחונית וחלבית
מי אמר שבפסח צריך להסתפק בקמח מצה? השף שי דובלרו ממסעדת פיאצה עושה סדר במגוון הקמחים האלטרנטיביים בשוק, ומספר על קמח טפיוקה, חומוס ותפוחי אדמה. ויש גם מתכונים
רגע לפני שארוחות החג הכבדות מוגשות לשולחננו, מוותרת אביבית פריאל-אביחי על החמאה ומכינה מנה קלה של ריזוטו טבעוני עם שומר ונגיעות של ערק
רק רואים אותו אצל הירקן, וכבר יודעים שפסח ממש בפינה. אורלי פלאי-ברונשטיין משתעשעת עם ארטישוק, בצורות ההכנה הפשוטות והזריזות ביותר
לחם יין, קפה-מסעדה ומאפייה ביהוד, חוזרים למקור הישן והטוב: קבלו 3 מתכונים מנצחים לעוגות בחושות בכיכובו של השוקולד
לא חייבים למלא ירקות דווקא בתערובת המשעממת של בשר ואורז. השפית אביבית פריאל-אביחי מציעה מילוי מקורי, צמחוני ובריא
הכי פשוט וכיף לחלוט אספרגוס, ואז לטבול בחלמון רך. אבל אפשר גם לעבוד על גרסה אלגנטית יותר: אורלי פלאי-ברונשטיין מגלה איך מכינים סיגר אספרגוס
מי אמר שירקות לא יכולים לתפקד באגף הקינוחים? בלחם יין, קפה-מסעדה ומאפייה ביהוד, מוכיחים שאפשר להכין יופי של עוגות מדלעת, גזר ואפילו בטטה