טריקים ושטיקים: גולאש עם הררי בצל שחום
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
פסטיבל הממולאים שיתקיים בסופשבוע הקרוב בנצרת בהשתתפות שפים בכירים כמו חיים כהן וארז קומרובסקי יהיה חגיגה לכל חובבי הסירים והאוכל הטוב. מתכון לעלי לשון הפר של שף חוסאם עבאס