

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
מרץ 2014 - כל הכתבות
- ניחוח עוגה: לחמניות גבינה בלקניות
זהובות, תפוחות וקוצרות אינספור מחמאות מהאורחים מירב שיינר דנצ'נקו עושה לכם היכרות עם בואיקוס, לחמניות גבינה בולגריות שקלות במיוחד להכנה
- המנטעשן: אוזני המן בטעם של פעם
כל שנה בפורים הקונדיטוריות מגישות אוזני המן יותר מרהיבים ומושקעים. מתוך געגוע לפשטות של פעם קבלו מתכון להמנטעשן הקלאסי של הקונדיטוריה הוותיקה עדית בתל אביב, שמתובלים בטעם נוסטלגי
- מאכלי עדות לפורים
לא רק אוזני המן ממולאות בכל טוב מזוהות עם פורים - לכל עדה יש את המאכל שלה שמיוחד לחג. מתכונים לביבי תמר עיראקי, קוסקוס חלבי מרוקאי, קיפלי הונגרי ועוד מבחר מטעמי עדות לחג
- מתכון לקציצות פראסה
קציצות פראסה (כרישה) היא מנה המגיעה הישר מהמטבח הבולגרי, אבל היום כבר כולם מכינים אותה. הנה לפניכם מתכון לקציצות ממכרות שלא תרצו להיפרד מהן גם אחרי שהחג יסתיים.