מאחורי הקלעים: מאסטר הסושי של הדרום
אלכס ניקולסקי אמנם עלה מרוסיה, אבל מסתמן כהבטחה גדולה דווקא באוכל יפני. הוא פילס את דרכו בעשר אצבעות, קיבל השראה ממאיר אדוני ובועז צאירי אבל בוחר להכין סושי בדרום
אלכס ניקולסקי אמנם עלה מרוסיה, אבל מסתמן כהבטחה גדולה דווקא באוכל יפני. הוא פילס את דרכו בעשר אצבעות, קיבל השראה ממאיר אדוני ובועז צאירי אבל בוחר להכין סושי בדרום
היא רק בת 24, אבל החלה לאפות עוגות בגיל 8. סאני דרעי הספיקה מאז לעבוד בדלאל, קפה איטליה, סושיאל קלאב ופרונטו, ובשנתיים האחרונות, מחזיקה את התחום בטוטו. "אני חולת סרוויס", היא אומרת
היא מנהלת קבוצת אנשי מקצוע מחתרתית בפייסבוק, מלמדת בישול, מייעצת למסעדות ועומדת בראש מקום חדש בכפר סבא. אדר קפלן מור מאמינה שלקולינריה הישראלית אין במה להתבייש
אורן חג'ג', המוכר בכינויו אדון שיפון, מתייחס ללחם הפרימיום שהוא אופה בחרדת קודש. "אני כל כך קשור למוצרים שלי, שלפעמים אני מכין בגטים ולא בא לי למכור אותם"
אבנר לסקין התחיל כטבח, עבר לאפיית לחם, תחום שבו עבד במקומות שונים בעולם, אבל רוצה מאוד לחזור לבשל. בינתיים, עד שיצליח לפתוח מסעדה משלו, הוא מסתפק בפעילות ענפה בפייסבוק