הדובדבן שבקצפת הצרפתית
אבי אפרתי טועם את יינות פול ז'אבולה אינה מדרום צרפת, מאתר את הטובים שלהם ומסמן יין לבן שהוא מופת של תמורה ל-65 שקלים
אבי אפרתי טועם את יינות פול ז'אבולה אינה מדרום צרפת, מאתר את הטובים שלהם ומסמן יין לבן שהוא מופת של תמורה ל-65 שקלים
אבי אפרתי לוגם שבעה יינות חדשים מהרי גליל ופסגות ומוצא את היין הישראלי המשתלם ביותר על המדף בחנויות
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב ירושלים המתחדש, ושמח לגלות שהמהפיכה שעברה עליו באה לידי ביטוי בטעמי היין
אבי אפרתי טועם את היינות של יקב לוריא מהגליל העליון, מוצא יינות אשר מיטיבים לבטא את האזור בו נוצרו ומסמן את היקב ככזה שכדאי לעקוב אחריו