אוכלים בריא: מכורים לאגוזים
פיליס גלזר נותנת את הכבוד לאגוזים שמפוצצים בערכים תזונתיים, מספרת באיזה אגוז יש הכי הרבה חלבון ומכינה חצילים בנוסח גרוזיני ופסטה עם אגוזים
פיליס גלזר נותנת את הכבוד לאגוזים שמפוצצים בערכים תזונתיים, מספרת באיזה אגוז יש הכי הרבה חלבון ומכינה חצילים בנוסח גרוזיני ופסטה עם אגוזים
את הבראסרי בתל אביב אין צורך להציג אבל אם אתם טבעונים שמחפשים ארוחה טובה ומפנקת - התפריט הטבעוני של המסעדה הפופולרית לא בהכרח ישאיר אתכם שבעי רצון
שניה לפני שנמאס מטרנד הקייל מגישה לכם פיליס גלזר את תרופת הפלא הבאה צמח המורינגה, מזון העל שמרפא הכל ומעניקה מתכונים לפסטו וסלט רב טעמים