פילה בקר מוקפץ בטאצ' ספרדי
אבי ביטון מבקר הפעם במסעדת הטאפאסים הוותיקה טפאו, שמחליפה את התפריט אחרי 15 שנה, ומקפיץ בהשראת מנת הפילה החדשה שטעם- נתחי פילה בקר בסגנון ספרדי עם פלפלים צרובים, זיתי קלמטה וירוקים טריים
אבי ביטון מבקר הפעם במסעדת הטאפאסים הוותיקה טפאו, שמחליפה את התפריט אחרי 15 שנה, ומקפיץ בהשראת מנת הפילה החדשה שטעם- נתחי פילה בקר בסגנון ספרדי עם פלפלים צרובים, זיתי קלמטה וירוקים טריים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שטעם את הקובה הממיסה של מסעדת עזורה, מכין אבי ביטון בהשראתה קובה עם טריק. במקום סיר מלא קובות - מאפה קובה ממכר וזהוב בסגנון סינייה שמכינים בתנור ברגע
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הפעם השף אבי ביטון מצפין לחיפה להתנחם בתבשיל בקר עם שעועיות במוסד הקולינרי הותיק מעיין הבירה, ומכין בהשראתו מרק חורפי וסמיך עם ברוסקטת בשרים מעושנים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מפרגן למסעדת קלמטה היפואית, ומכין בהשראתה קבב דגים טרי עם שפע של כוסברה, ברוטב בצלצלי שאלוט מקרומלים בדבש תמרים וצ'ילי