אבי מפרגן: גורמה ים תיכוני ב-10 דקות
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
סושי ביתי הוא בכלל לא עניין מסובך, ומקבל אקסטרה שדרוג אם מעבירים אותו גם טיגון. רות אוליבר מעניקה מתכון לסושי משובח במילוי אבוקדו, בטטה ומוצרלה
אחת המנות האהובות על הישראליים היא בכלל איטלקית: אבי ביטון קפץ לשוק הפשפשים ביפו, אכל פסטה בולונז כמו באיטליה והחליט ללמד אתכם איך מכינים בבית בולונז בכלום זמן
בדוכן קטן בשוק הכרמל מכינים את אוכל הרחוב של וונצואלה, מעין פיתה מקמח תירס ללא גלוטן, עמוסה בכל טוב. אבי ביטון מוצא מתחרה לפלאפל הישראלי ומתקתק גרסה ביתית לאריפה
טבעות בצל הן אחת מהתוספות האלו שבקלות גונבות את ההצגה מהמנה העיקרית. כל הטיפים לגילטי פלז'ר האולטימטיבי
במדור הפרגונים השבועי יוצא אבי ביטון למאפיית לחם ארז בהרצליה. שם הוא לומד את רזי הפוקאצ'ה המנצחת, ומכין גרסה משלו להכנה ביתית על מחבת