צ'יל אאוט: קדירת צ'ילי קון קרנה שובה לב
עז תלם מכין את הצ'ילי שלו מנתחים שלמים שמתבשלים לאיטם עם שעועית אדומה ומוסיף שידרוגים מפתיעים להעמקת הטעמים. כל שנשאר הוא להכין גוואקמולי, סלט עגבניות חריף ולמלא את הטורטיות
עז תלם מכין את הצ'ילי שלו מנתחים שלמים שמתבשלים לאיטם עם שעועית אדומה ומוסיף שידרוגים מפתיעים להעמקת הטעמים. כל שנשאר הוא להכין גוואקמולי, סלט עגבניות חריף ולמלא את הטורטיות
הים הנשקף מחלונות מסעדת "הלנה בנמל" בקיסריה ומנת הסינייה דגים של השף עמוס שיאון, ממלאים את אבי ביטון בטעמים ים תיכוניים והוא מכין בהשראתם נתחי פילה דג ים על מחבת עם מנגולד, עגבניות שרי, טחינה לבנה ותערובת תבלינים סודית
נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה אלוהי עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג
זו שעתן היפה של הפטריות והשווקים עכשיו מלאים בהן. זה הזמן להצטייד בכמה סוגים, מוכרים יותר וגם מוכרים פחות ולרקוח מרק עשיר וחורפי
אחרי שהאכיל אותו ירון שלו בטורטליני זנב שור מושלם, אבי ביטון חוזר ממסעדת טוטו מוקסם ומראה איך הופכים מנה של מסעדת יוקרה למנה ביתית קלה להכנה עם טריק לרביולי פתוח מעלי לזניה
השף אבי ביטון ממשיך לפרגן, ואחרי שטעם את מנת הפסטה הטריה והמרגז של גיא גמזו ממסעדת אריא, הוא מכין ספגטי מנחם עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום