הזהב הטורקי: מאפה טפאדה פריך במילוי בשר
פשוט, קריספי וכל כך ממכר: בצק יופקה טורקי במילוי בשר טחון יכול להוות ארוחת ערב זריזה ואפילו מנה משובחת לפיקניק של יום העצמאות
פשוט, קריספי וכל כך ממכר: בצק יופקה טורקי במילוי בשר טחון יכול להוות ארוחת ערב זריזה ואפילו מנה משובחת לפיקניק של יום העצמאות
עד שהבשר יעלה על המנגל ביום העצמאות, לאבי ביטון יש מתכון מנצח לנשנוש של לפני הבשר - בקלאווה פילו במילוי בשר עגל עם פירות יבשים ופיסטוקים בהשראת מסעדת כרמים הדרומית
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש
בלי טיגונים וחצילים סופגי שמן, שמחה לוי חולקת את הגרסה הפשוטה ושפויה שלה למוסקה הבלקנית: שכבות של תפוחי אדמה ותבשיל בשר ברוטב עגבניות
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
אבי מפרגן בגרסת פסח ומארח חברים אצלו באולפן, כשכל אחד מהם מכין מנה חגיגית לפסח. גולן גורפינקל מכין קציצות דגים, עומר מילר מגיש תבשיל טבעוני ירוק מירקות אביב, ותומר אגאי מעניק מתכון לצוואר טלה ממולא
גבינת ג'יבן במילוי שום ירוק אביבי - כמה פשוט כמה מופלא. בטור הכורדי האחרון מכינה פנינה צבאג את המנה המכונה בכורדית גובתה מחושסה בתומה ירוקה