המנה היוונית שלי: עלי גפן עם צזיקי עיזים
הכרמים והגפנים בגינות מוריקים עכשיו וזה זמן מצוין ללקט ולמלא את העלים הטריים במילוי של אורז עגול, שמיר, פטרוזיליה ומיץ לימון. מגישים לצד צזיקי עיזים חמצמץ ומרגישים בחופשה יוונית
הכרמים והגפנים בגינות מוריקים עכשיו וזה זמן מצוין ללקט ולמלא את העלים הטריים במילוי של אורז עגול, שמיר, פטרוזיליה ומיץ לימון. מגישים לצד צזיקי עיזים חמצמץ ומרגישים בחופשה יוונית
מנה פשוטה וקלה שתהפוך את מדורת ל"ג בעומר לחגיגה אמיתית. אחרי שחזר מביקור במסעדת נמסטה, אבי ביטון אופה במדורה נאן עם תפוח אדמה לוהט מפורק עם עלי זעתר טריים ושמנת חמוצה
בזכות מתיקותה ומרקמה רכשה לה הבטטה אוהדים רבים. עם בוא הקיץ, שילובה בסלט ירוק ומרענן בתוספת אגוזי פקאן וגבינה מלוחה יהפכו אותה לחגיגה צבעונית וקלילה
אבי ביטון ביקר בצפון אברקסס, ריגש את אייל שני והכין בהשראתו מפרום מפרחי כרובית ברוטב עגבניות שימלא את המטבח בריח של בית
אחרי סוף שבוע ארוך של חגיגות בשרים, זה הזמן להתמסר לסטייק חדש - עז תלם מתייחס אל הכרובית כמו לנתח עסיסי, ואחרי שצרב אותה על מחבת לוהטת הוא מגיש אותה עם רוטב צ'ימיצ'ורי משובח
מנה קלה להכנה ותמיד תמיד טעימה. סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר
ברוסקטה ים תיכונית: אבי ביטון ביקר במסעדת הדגים המפורסמת פסקדו באשדוד, וחזר משם מאוהב דווקא בארטישוק. לכבוד האביב, הוא החליט ללמד איך מכינים ברוסקטה עם טעמים עזים שמגישים לצד יין לבן צונן