השניצל הסודי של מאמא גלאדיס
בארגנטינה, מככב דווקא שניצל הבקר, כזה שמכסה כמעט את כל הצלחת ומוגש עם ביצה מעל וצ'יפס לצדו. הבשלנית הארגנטינאית גלאדיס גוטנמכר מסבירה איך עושים את זה
בארגנטינה, מככב דווקא שניצל הבקר, כזה שמכסה כמעט את כל הצלחת ומוגש עם ביצה מעל וצ'יפס לצדו. הבשלנית הארגנטינאית גלאדיס גוטנמכר מסבירה איך עושים את זה
למרות ששמה נקשר דווקא בתבשילים כבדים, עונתה של הבמיה דורשת מתכונים קלילים שמתאימים לחום המציף אותנו. רות אוליבר נרתמת למשימה עם מנת קיץ נפלאה של במיה מוקפצת בלימון, אנשובי ואורגנו שכיף לנשנש לצד בירה קרה
במקום קטן באשדוד תופס אבי ביטון שתי ציפורים במכה: חנות דגים עם סחורה טרייה שמגיעה מדי יום מהנמל ובסמוך לה מסעדת ז'קוב דגים שמכינה מהם מטעמים. ויש גם מתכון משגע לסופ"ש לדגים בפיתה
נשנוש פשוט, מלא טעמים ומושלם לימים החמים. רות אוליבר מכינה בקלי קלות באגט ממולא בגבינות, זיתים, עגבניות מיובשות, אגוזים ועשבי תיבול