בלי להכין ריזוטו: כדורי ארנצ'יני זהובים שכל אחד יכול
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
לטורקים יש שווארמה וליוונים גירוס. אבי ביטון מצא במקום הכי לא צפוי, טברנה יוונית קטנה ושמחה שמגישה גירוס בתוך פיתה מגולגלת כמו ביוון וחזר עם מתכון פשוט וקל להכנה בבית
אסתר דנסון מכינה פשטידה חגיגית ללא גלוטן מאגוזי מלך טחונים, ביצים ותבלינים בסגנון העיר קותאיסי שבגאורגיה, כשבתוכה הפתעה לסועדים
תבשיל הסליאנקה הוא אחד האהובים ביותר במטבח הגרוזיני העשיר בבשר, אבל דווקא התוספת הסודית שלא כולם מכירים, היא זאת שמוסיפה לו עומק ומרקם נוספים
אין הרבה מסעדות רוסיות אותנטיות, אבל מסעדת יורש בבת ים היא בהחלט אחת מהמצטיינות שבהן. אבי ביטון מפרגן למסעדה ומכין בהשראתה מנה ראשונה וקלילה עם תפוחי אדמה
סמוך לשוק רמלה מסתתרת אחת מהמסעדות ההודיות האותנטיות ביותר בארץ שמומלץ להכיר. אבי ביטון מפרגן למסעדת מהרג'ה ומכין בהשראתה נגיסי ברוקולי מטריפים