תבשיל בשר פרוטוגזי לחג של טשרניחובסקי 6
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
בשר טחון עטוף בפירה וממולא בביצים - קציצות הבסטיל הטריפוליטאיות הן פינוק של ממש שמכינים בעונת החגים. מזל מעריק מסבירה שלב אחר שלב איך להכין את כדורי הפלא
המתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
מחפשים פתרון קל לאירוח או סתם לארוחת ערב זריזה? רות אוליבר משדכת דפי מלוואח לקבבונים ברוטב משגע והופכת אותם באמצעות גלגול אחד פשוט למעין רוגעלך מלוח וממכר
רוצים להכין ממולאים אבל נרתעים מההשקעה? רות אוליבר מתקתקת עגבניות ממולאות ביתיות שדורשות 5 דקות אפייה בתנור ומוגשות עם יוגורט
הקציצות של חן מזרחי יגרמו לילדים להתאהב וזה בדיוק מה שהם וגם אתם תשמחו לנשנש אחרי הבריכה או הים. אם אתם רוצים ממש להשקיע, תארזו אותן בכריך עם טחינה וירקות טריים ותתכוננו לביס של החיים
אבי ביטון מגיע ל-EATS קפה - מעדניה בתל אביב, ומארגן לנו את המתכון לסלט אורז צבעוני, מנה קלה ומרעננת לימי הקיץ החמים