כתף טלה בבישול איטי עם ירקות שורש
מנה חגיגית של טלה נימוח באפייה איטית, שאפשר לשים בערב בתנור והוא יהיה מוכן בבוקר, עם ירקות שורש ומעטפת של חרדל ודבש. מעדן אמיתי
מנה חגיגית של טלה נימוח באפייה איטית, שאפשר לשים בערב בתנור והוא יהיה מוכן בבוקר, עם ירקות שורש ומעטפת של חרדל ודבש. מעדן אמיתי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חגיגת עצמאות בסגנון יווני: מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנת דגים מרשימה וקלה להכנה של פילה דג אפוי בממרח עשבי תיבול רענן עם אפונה לימונית, שמכינים בכלום זמן
הכרישה, הלא היא הפראסה, מככבת באביב, ובקציצות כמובן. בגרסה הטריפוליטאית הקציצות המתובלות נעטפות ברוטב אדמדם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה חגיגית וצבעונית לחג שני: דג אמנון אפוי על פלפלים צבעוניים וקישואים קלויים בתנור שדורשים מינימום מאמץ וסוחטים מקסימום מחמאות
כבר התחלתם להכין את המנגל לחגיגות יום העצמאות? קבלו מתכון לסופלאקי - שיפוד נוסח יוון - במרינדה חמצמצה וטעימה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשלא רוצים לקחת סיכונים בחג, בוחרים בנתח האוסובוקו כבסיס לתבשיל חגיגי. הארטישוק הירושלמי יחד עם הסלרי, השום ומיץ הלימון יוסיפו לו טעמים אביביים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמנת דג מרכזית לשולחן ליל הסדר מומלץ לבחור בסלמון - דג שכולם, ילדים ומבוגרים כאחד, אוהבים לזלול. חמש דקות עבודה ויש לכם מנה מנצחת
פסח הוא שיא עונת הטלאים. כל מה שנתח טוב בשיא עונה צריך זה קצת תבלינים ושיזוף איטי בתנור. קריאות ההתפעלות בעקבות כתף הטלה הריחנית כבר יגיעו בילט אין
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין המצות לחרוסת, מומלץ להזריק שמחה וצבעוניות לשולחן החג, עם מנת דגים מרוקאית. ברוטב, שלא דורש הרבה התעסקות, משתכשכים עגבניות ופלפלים והשוס - אפשר להכין אותה יום מראש
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף שאול בן אדרת מלמד איך מכינים בקלות בבית רוסטביף מנתח סינטה איכותי שנצלה עם המון שום. מנה חגיגית ומרשימה שמניחים במרכז השולחן ופורסים לפרוסות דקות מול האורחים - וזוכים לתשואות. הבונוס: אם נשאר, אפשר להתענג על הפרוסות הדקיקות גם למחרת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למה חשוב לנגב את הדג לפני ההכנה? איך לשמור על עסיסיותו בבישול? ומה ההבדל בין חריימה לדג מרוקאי? רגע לפני שמתחילים להעמיד את הסירים לחג, כמה טיפים שיעשו לכם קצת סדר