צלי ביין אדום ופירות יבשים
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
עונת החגים לא שלמה בלי דג חגיגי למרכז השולחן- מגישים אמנון אפוי עם לימון כבוש ודלעת לטוויסט מרגש
איזה דג מתאים לאפייה? אילו דגים מומלצים להכנת קציצות? ומיהו הדג שלא משנה באיזו דרך תכינו אותו ייצא פשוט טעים? תקופת החגים היא הזדמנות מצוינת להכיר את הדגים הכי נפוצים אצל מוכרי הדגים וברשתות השיווק, ומה מומלץ להכין מהם
שנהיה לראש ולא לזנב: בחג הזה נכין תבשיל מרוקאי עשיר של לחי בקר עם גרגרי חומוס עשוי מאחד הנתחים הכי נימוחים ונוחים לבישול
בראש השנה הולכים על בטוח עם מנת דגים מנצחת: סלמון אפוי בתנור שלשנה מתוקה משתדך אליו רוטב לימון ודבש
בכדי לשדרג מנת דגים סטנדרטית אופים אותה בתוך נייר אפייה ומגישים כמעטפות קטנות לאורחים. את בשר הדג משדרגים עם יין, שמן זית ומילוי של ארבעה בצלים צבעוניים שיוסיפו טעם
צלי אסדו וירקות שורש, פילה דניס שמוגש מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתיבול ים תיכוני, שעועית מעל טפנד שום וטרייפל שוקולד לבן עם פירות יער. קבלו את המתכונים שירכיבו לכם ארוחת חג טעימה ומגוונת
החלטתם לארח השנה בחג ולא יודעים מאיפה בכלל מתחילים? יש לנו 5 טיפים פשוטים, אך חשובים שאם תבצעו אותם נכון, אפילו ישאר זמן לנוח לפני שכל האורחים מגיעים