טאטן עגבניות שרי ושום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עגבניות שרי (בהתאם לגודל הכלי)
- שום טרי (ראש ל- 20 עגבניות)
- כורנית (כפית ל-20 עגניות)
- מלח
- פלפל
- שמן זית (2 כפות)
- בצק עלים
אופן ההכנה
- 1. קולפים את השום וחותכים את העגבניות לחצאים. מתגנים את השום בכלי שיכול להיכנס לתנור. ממליחים תוך כדי טיגון.
- 2. מוציאים את השום. מטגנים את עגבניות השרי כדקה בכל צד באותו הכלי עם מלח, פלפל והכורנית.
- 3. מחזירים את השום לחצי דקה. מכסים בבצק עלים. מכניסים לתנור שחומם ב- 180 מעלות ל-15 עד 20 דקות (שזה יזהיב).
- מוציאים והופכים על צלחת.