פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות שוקולד מתפוצצות

      עוגיות שנחטפות מהר של קונדיטוריית ביסקוטי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)
      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל- 60 עוגיות:
      • 350 גרם שוקולד מריר
      • 50 גרם חמאה
      • 3 ביצים
      • 100 גרם סוכר+200 גרם סוכר לגלגול העוגיות
      • גרידה מתפוז אחד
      • 50 גרם אבקת שקדים
      • 50 גרם קמח תפוחי אדמה
      • 100 גרם קמח
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 200 גרם אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
      • 2. בינתיים, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את גרידת התפוז.
      • 3. מוסיפים את השוקולד המומס.
      • 4. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת השקדים בהדרגה ביחד עם הקמח הרגיל ואבקת האפייה.
      • 5. לאחר קירור המסה, מזלפים בלונים קטנים בקוטר 3 ס"מ או יוצרים כדורים קטנים באמצעות כפית.
      • 6. מניחים על מגש ומקפיאים למשך כשעתיים.
      • 7. מוציאים מהקפאה ומצפים את הבלונים בסוכר רגיל, ואח"כ מגלגלים אותם באבקת סוכר. מסדרים על מגש עם רווחים ביניהם.
      • 8. אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 5-6 דקות עד שהעוגיה נסדקת.

      עוד מתכוני קינוחים

      עוגיות שוקולד מתפוצצות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -