מתכונים חמים

עוגיות שוקולד מתפוצצות

עוגיות שנחטפות מהר של קונדיטוריית ביסקוטי

מתכון מאת: רוסלה יונה, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מתכוני שוקולד של ביסקוטי (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 60 עוגיות:
  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 100 גרם סוכר+200 גרם סוכר לגלגול העוגיות
  • גרידה מתפוז אחד
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 50 גרם קמח תפוחי אדמה
  • 100 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 200 גרם אבקת סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט.
  • 2. בינתיים, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את גרידת התפוז.
  • 3. מוסיפים את השוקולד המומס.
  • 4. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת השקדים בהדרגה ביחד עם הקמח הרגיל ואבקת האפייה.
  • 5. לאחר קירור המסה, מזלפים בלונים קטנים בקוטר 3 ס"מ או יוצרים כדורים קטנים באמצעות כפית.
  • 6. מניחים על מגש ומקפיאים למשך כשעתיים.
  • 7. מוציאים מהקפאה ומצפים את הבלונים בסוכר רגיל, ואח"כ מגלגלים אותם באבקת סוכר. מסדרים על מגש עם רווחים ביניהם.
  • 8. אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 5-6 דקות עד שהעוגיה נסדקת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully