מתכונים חמים

אוסובוקו במיץ רימונים ומרווה

מתכון מאת: מתן אברהמס, הדסון, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

אוסובוקו לראש השנה של מתן אברהמס מהדסון

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות
  • 4 פרוסות אוסובוקו גדולות
  • 5 סלקים קלופים וחתוכים לרבעים.
  • 8 גזרים שטופים וקלופים
  • 1 ליטר מיץ רימונים טרי
  • 1/2 ליטר ציר בקר או מים
  • מלח פלפל לתיבול
  • צרור עלי מרווה טריים
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • צרור טימין טרי
  • 20 שיני שום
  • שמן לטיגון ראשוני של הבשר

אופן ההכנה

  • 1. בסיר כבד עם מעט שמן צורבים היטב את הנתחים משני הצדדים בחום גבוה.
  • 2. מוסיפים את הסלקים, השום והגזרים. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את זרעי הכוסברה.
  • 3. מוזגים לסיר את מיץ הרימונים הסחוט והציר או המים במידת הצורך, עד כיסוי כמעט מלא.
  • 4. מוסיפים את המרווה והטימין ומביאים לרתיחה.מעבירים את הסיר ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים כ-3 שעות.
  • 5. מסירים את המכסה, מקפים את השומן וממשיכים לבשל כ-3 שעות נוספות. ניתן לצלות בתנור בסיר מכוסה ב- 140 מעלות כ-3 שעות ואז ללא מכסה ל-3 שעות נוספות.
  • 6. מוציאים בזהירות את הבשר, הירקות והעצמות מהנוזל וממשיכים לצמצם את הרוטב לבד על אש קטנה עד למידת הסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 7. מסדרים את נתחי הבשר והירקות בקערת הגשה ויוצקים מעליהם את הרוטב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully