פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל עוף בבירה ופטריות

      מתכון לקדירת עוף ופטריות לאמצע השבוע, שיכולה להתאים לכל המשפחה

      11 מדרגים / 3.5 כוכבים

      עוף בבירה ופטריות של רות אוליבר (יח
      עוף בבירה ופטריות של רות אוליבר (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • עבור 4 מנות
      • 4 כרעיים מפורקות
      • 1/2 כוס קמח
      • 2 כפות פפריקה (אפשר תערובת של מתוקה וחריפה)
      • 1 כפית אבקת קארי
      • 1 כפית כורכום
      • 6 כפות שמן
      • 4 בצלים חתוכים לטריזים
      • 3 שיני שום פרוסות
      • 2 סלסילות פטריות טריות קטנות חצויות
      • 2 גזרים קלופים וחתוכים לחצאי עיגולים
      • 1 פלפלים אדום חתוך לקוביות
      • 2 כפות דבש
      • 1/2 1 כוסות בירה לבנה
      • מלח פלפל שחור גרוס
      • 1/4 צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1.מערבבים קמח, פפריקה, קארי, כורכום, מלח ופלפל ומקמחים את חלקי העוף.
      • 2. מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים בו את חלקי העוף עד להזהבה. שומרים בצד.
      • 3. מוספים לסיר את השמן הנותר, את הבצל, השום, הפטריות, הגזרים, והפלפלים ומטגנים כ-8 דקות תוך כדי ערבוב.
      • 4. מחזירים את העוף ומוסיפים את הדבש והבירה. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 30 דקות על להבה בינונית- נמוכה.
      • 5. מסירים את הכיסוי וממשיכים לבשל עוד 30 דקות נוספות, כשמדי פעם מנענעים את הסיר כך שהנוזלים מכסים את העוף.
      • 6. מפזרים כוסברה ומגישים חם, עם אורז.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -