פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת ביסקוויטים בסיסית

      מתכון בסיסי לעוגת ביסקוויטים וארבעה שדרוגים שיהפכו אותה לחגיגית עוגה נהדרת לשבועות

      49 מדרגים / 2.99 כוכבים

      עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)
      עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

        • מצרכים:

        • ½1 ביסקוויטים חבילה
        • 2 כפיותקפה נמס
        • 1 כוסחלב
        • לקרם

        • 1 חבילהשמנת מתוקה 38%
        • 1 חבילהאינסטנט פודינג וניל
        • ¾ כוסחלב
        • ½ כוססוכר
        • 500 גרםגבינה לבנה 9%
        • 1 גביעשמנת חמוצה
        • לציפוי שוקולד

        • 100 גרםשוקולד מריר
        • ½ חבילהשמנת מתוקה

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוגת ביסקוויטים בסיסית ?

      • מקציפים יחד שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וחלב כ-3 דקות עד לקבלת קרם וניל יציב ותפוח.
        מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג (נמרוד סונדרס)
        מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג (נמרוד סונדרס)
      • נפטרים מהנוזלים, אם הצטברו על פני הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה, ומקפלים אותם פנימה לתוף קרם הווניל בעזרת מרית (לקקן), עד לקבלת קרם עשיר וחלק.
      • ממיסים את הקפה במעט מים חמים ומוסיפים חלב קר. טובלים כל ביסקוויט טבילה קצרצרה בנוזל הקפה והחלב ומסדרים בתחתית התבנית בשכבה אחידה (מומלץ לפני כן לסדר פעם אחת את הביסקוויטים כשהם יבשים בתבנית ולראות איך הם נכנסים בצורה הטובה ביותר. זו גם דרך טובה לאתר את התבנית המתאימה ביותר שיש בבית). אם צריך לחתוך ביסקוויטים עבור שוליים, מומלץ קודם לטבול מעט את הביסקוויט ואז לחתוך לפי הגדול הרצוי.
      • יוצקים מחצית מכמות קרם הגבינה על שכבת הביסקוויטים ומיישרים מעט בעזרת מרית, מסדרים מעליה שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה, יוצקים את מחצית הקרם שנשארה ומסיימים בשכבת ביסקוויטים אחרונה.
        עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)
        עוגת ביסקוויטים (נמרוד סונדרס)
      • עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
      • הכנת הציפוי: מחממים את השמנת כמעט עד רתיחה. שופכים מעל קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד חלק ומעט נוזלי.
      • מוציאים את העוגה מהמקפיא, יוצקים על פניה את קרם השוקולד, מחליקים בזריזות ומעבירים למקרר. מומלץ לתת לעוגה מעט להפשיר לפני ההגשה והיא בהחלט נפלאה גם חצי קפואה.טיפ: אפשר לשמור מכוסה, עד 4 ימים במקרר.
      • אם אתם רוצים להשקיע עוד קצת, מחליפים את הגבינה הלבנה בגבינת מסקרפונה ו/או את הביסקוויטים בעוגיות לוטוס.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -