מתכונים חמים

קדירת בשר בסגנון פרסי

לכבוד החג השפית איילת לטוביץ' במתכון למנה מנצחת של קדירת בשר ראש בסגנון פרסי עם שעועית, דבש והרבה שום

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

תבשיל ראש עם שעועית ודבש של אילת לטוביץ'

מחשבון המרות

מצרכים

  • 3.5 ק"ג לחי בקר (כולל השומן)
  • 1 ק"ג שעועית אדומה, שהושרתה לילה בהרבה מים קרים
  • 3 ראשי שום מפורקים לשיניים קלופות ושלמות
  • צרור תימין נאה
  • 1 כוס דבש משובח
  • פלפל שחור בנדיבות
  • מים
  • מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בסיר את השעועית ומעליה את נתחי הבשר, השום, התימין והדבש.
  • 2. יוצקים מים קרים עד כיסוי וקצת מעבר ומביאים לרתיחה. מקפים את הקצף והלכלוך בעזרת כף.
  • 3. מתבלים בפלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהשעועית מתרככת.
  • 4. מוסיפים לסיר מלח (טועמים את הנוזלים כדי לוודא ששמתם מספיק) וממשיכים לבשל מכוסה על אש קטנה כ-4 שעות נוספות. זהו. גן עדן.
  • 5. ניתן להגיש עם רימונים טריים מעל, בבית של איילת, אוכלים את השעועית עם דבש, ואת הראש בנפרד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully