קוסקוס: הגירסה הארוכה
אחרי שהדגימה את הגירסה המקוצרת לקוסקוס מתפנה הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן להכין את הדבר האמיתי: קוסקוס אמיתי בבישול ארוך
אחרי שהדגימה את הגירסה המקוצרת לקוסקוס מתפנה הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן להכין את הדבר האמיתי: קוסקוס אמיתי בבישול ארוך
יש אינספור גרסאות לתבשיל החריימה הצפון אפריקאי. הבשלנית אילונה חכמון שאוליאן מעניקה יחד עם אחיה את הגרסה המשפחתית לדגים ברוטב נוסח טריפולי
לרגל ט"ו בשבט אבי לוי נזכר במנת טאג'ין הכבש המענגת שטעם במרקש ומוסיף לה שידרוג אלג'יראי מסורתי של פלפל חריף
לכל עדה יש את הגירסה המנצחת שלה לממולאים. הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה בצל וקישוא ממולא בנוסח טריפוליטאי שמתבשלים ברוטב מעודן
המאסטר שף אבי לוי מכין לחם מקאלי - מעין סופריטו בשר אלג'יראי על בסיס עריסה חריפה המעניקה לתבשיל טעמים עזים. לא לשכוח לטבול חלה ברוטב
הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה השבוע ארוחה בסיר אחד - מרק מקרונה בלחדרה עם אטריות, ירקות, רוטב עגבניות, תבלינים וחריף