היום יום הולדת
כמה טוב שיש בעיר מקומות כמו נונה - שפתוחים 24 שעות ביממה ומספקים, בלי שום מאמץ, הפוגה מחרדות הגיל והחיים
כמה טוב שיש בעיר מקומות כמו נונה - שפתוחים 24 שעות ביממה ומספקים, בלי שום מאמץ, הפוגה מחרדות הגיל והחיים
פטרוזיליה טריה ושפים שמבשלים קרוב ללקוח. אסף גרניט פותח את מסעדת מחניודה בירושלים ומדבר על העתיד בתל אביב
התור ארוך, האוכל לא משהו וקולה של ורדה רזיאל ז'קונט ממשיך להדהד מסביב, אבל כשיש כל כך הרבה כוונות טובות - אי אפשר שלא לחבב את פלורנטין 10
במסעדת זוזוברה אוכלים את ארוחת הצהריים בנמהרות ובלי קישקושים מיותרים. מזל שאת האוכל הם משגרים מהר
האחים הדס החליטו לבדוק מה קורה כשמזמינים שניצל והוא מגיע בצורת פיצה. בדרך הם דגמו את כל התפריט
אחרי שמתגברים על הנסיעה לרמת השרון, על רגשי הנחיתות ועל המחירים היקרים, מתברר שרביבה וסיליה הוא מקום אידיאלי לחופשה מחוץ לעיר
אוכל טעים וביתי וגם שירות אדיב ולא מעיק. לעובדים ועוברים בשוק הפשפשים מוצעת עיסקית במסעדת פרג'י
שוקולד בלילה וכבד אווז ביום - 4 שפים ישראליים בוחרים את המסעדה שלהם בעיר האורות
לחיים יש כנראה חוש הומור מפותל, אחרת איך ת"נ המדוכדכת מצאה את עצמה דווקא בקונדיטוריה ההונגרית גן עדן?
האוכל בישראל השתפר פלאים בשנים האחרונות, אבל דווקא נבחרי הציבור נאלצים להסתפק במזנון הכנסת האנכרוניסטי. בכירי השפים בישראל מציעים אלטרנטיבה לח"כ המורעב
הייתם מצפים שסניף שני לאותה מסעדה יתן תוצאה פחות מוצלחת. הביקור במיני פרסקו עולה על כל הציפיות
לאחים הדס נשבר ממשלוחים בינוניים (וזולים). הם שוברים את קופת החיסכון ומזמינים מקיוטו סלסה
מהו סוד האהבה? על פי סיפורם של ת"נ ובית הקפה טוליפ, היא מתחילה בשלט לא יומרני, נמשכת בשירות כן ונחתמת בשניצל
"אוליב ליף" היא קלאסית למי שמחפש קצת רומנטיקה לצד פינוקים ואוכל משובח. כשתקבלו את החשבון, אתם עלולים להתגעגע לחצבני