מדריך הבישול: פולנטה
הדייסה הכי מענגת של האיטלקים, מנת פועלים קלאסית, שתחמם אתכם בימים קרים. השף רועי סופר ממסעדת סרדיניה ביפו מספר איך מכינים את הצהובה הכי דשנה
הדייסה הכי מענגת של האיטלקים, מנת פועלים קלאסית, שתחמם אתכם בימים קרים. השף רועי סופר ממסעדת סרדיניה ביפו מספר איך מכינים את הצהובה הכי דשנה
כסף לא צומח על העצים, אבל האוכל דווקא כן. ביקור בסדנת הליקוט של אורי מאיר צ'יזיק, שבה הוא מלמד איך אוספים צמחי בר למאכל, ומה עושים איתם