זה לא כזה סרט: המדריך המלא להכנת צירים
ציר בישול נשמע תמיד כמו דבר מורכב ומלחיץ. אז הכנו לכם מדריך מסודר וממצה שיראה לכם אחת ולתמיד שזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים, ויש גם מתכונים כמובן
ציר בישול נשמע תמיד כמו דבר מורכב ומלחיץ. אז הכנו לכם מדריך מסודר וממצה שיראה לכם אחת ולתמיד שזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים, ויש גם מתכונים כמובן
איך הפך מותג העגבניות האיטלקי Mutti, שחוגג בימים אלו 120 שנה, למותג העגבניות המוביל בעולם, כזה ששפים ובשלנים ביתיים בוחרים בו בלי לחשוב פעמיים, תוך כדי שהוא מקפיד על ערכים כמו איכות הסביבה, כבוד לאדמה, וקשר יוצא דופן עם החקלאים? קיבלנו הצצה נדירה פנימה
בספר הבישול החדש של רותי רוסו "ספר המתכונים שכל בית צריך", בין המון מתכונים נפלאים, מצאנו מדריך שלם ומפורט להכנת חמין מושלם בבית, ורק חיכינו שמזג האוויר יתקרר קצת כדי לשלוף אותו, אנחנו יודעים מה אנחנו הולכים להכין ביום שישי
מתכון מתוך ספר המתכונים החדש והמוצלח של אורנה ואלה, הפעם לספגטי של כדורי בשר מופלאים ברוטב עגבניות, מנת פסטה שמעוררת את ההרגשה שסבתא איטלקייה הכינה לנו אותה
הקארי מהמזרח הרחוק פוגש את הבורגול מהים התיכון בתבשיל משמח וטעים במיוחד. כל הטעמים מתאחדים ומשפיעים זה על זה: העוף מחמיא לעגבניות, הבצל מסמיק מקארי, והבורגול מתפורר מהנאה. חגיגה
בעידן האינטרנט והרשתות החברתיות, ספרי הבישול נדחקו אמנם מעט הצידה, ועדיין לטעמנו זאת המתנה הכי יפה שאפשר לתת ולקבל לחג, לכבוד ראש השנה סקרנו חמישה ספרי בישול ואפייה שיצאו לאחרונה, ויהוו תוספת מושלמת למדף הספרים שלכם או של מישהו שיקר לכם
רולדין חוגגת יום הולדת 30 עם ספר מתכונים שמאגד את כל סודות האפייה מיום הקמתה וכולנו נהנים, בחרנו שני מתכונים שאהבנו מהספר במיוחד, קבלו את הראשון - פאי אגוזים מתוק ונוסטלגי
אין ולא תהיה פיצה טעימה יותר מזו שאתם מכינים לבד בבית לפי טעמכם האישי. אז הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף ואת הטלפון לשליח
מתכון שלישי ואחרון מתוך ספר האפייה החדש של מיקי שמו "אפייה טובה" והפעם עוגת סולת-קוקוס, שבזכות הטריק הסודי של שמו יוצאת עסיסית, רטובה ומתוקה
מיקי שמו משיק את הספר "אפייה טובה" עם גרסאות בריאות יותר למתכונים קלאסים ואהובים; כך הפנקייק של שבת בבוקר משתדרג בזכות חלב שקדים וקמח כוסמין, תוסיפו פירות טריים ומייפל טבעי ויש לכם ארוחת בוקר חלומית ואפילו בריאה
ריכזנו עבורכם את כל הטיפים להכנת בראוניז נימוחים, שוקולדיים, לא מתוקים מדי, עם קריספיות עדינה מלמעלה, או בקיצור: מ ו ש ל מ י ם
כשתוכניות האוכל שולטות במסך, והורים שהם פודיז מגדלים ילדים שאוכלים סושי וראמן, זה רק מתבקש שבחופש הגדול הנוכחי יהיו לא מעט קייטנות שעוסקות באוכל, הנה כמה כאלה שידאגו שעד ספטמבר כבר יהיו לכם שפים קטנים בבית
יש המון גרסאות להכנת שניצל, אבל יש נוסחה שתמיד עובדת, אז אם תמיד יוצא לכם רק "כמעט" ואתם חולמים להכין בבית את השניצל הפריך והמושלם הנה מספר שלבים שממש אסור לוותר עליהם, בדרך לשניצלים אגדיים
בעידן האינסטגרם לא מספיק שהעוגה תהיה טעימה, היא גם צריכה להיות מרשימה ופוטוגנית, הנה כמה טיפים שיעזרו גם למי שלא נולד עם חוש אמנותי מפותח במיוחד, להרים עוגה שתקצור מחמאות, נו טוב וגם לייקים
שבוע הספר שיחל היום, הוא הזדמנות מצוינת לציין ספרי בישול ואפייה נהדרים שיצאו השנה, קבלו חמישה מתכונים מתוכם שאהבנו במיוחד וצאו לחפש אותם בדוכנים
מתכון קל וטעים לפודינג לחם מלא ועשיר בשוקולד מתוך ספר האפייה החדש של מאיה דרין "דיסקו מתוקים" אזהרה: אל תשארו לבד עם התבנית
אין מעמד מחייב יותר מלהיות זה שאחראי על המנגל ביום העצמאות, כדי שתגיעו מוכנים לרגע הגדול גייסנו את אלכס שמקוב, השף של רשת רק בשר, לתת לכם את הטיפים הנכונים ל"על האש" המושלם
השפית והמתכונאית מאיה דרין משיקה ספר מתכונים חדש "דיסקו מתוקים" - הכולל מגוון עוגות, עוגיות ומאפים כיפיים וקלילים לפנק את המשפחה בלי הרבה מאמץ, קבלו מתוכו עוגת שוקולד ללא קמח שמכינים בקערה אחת
השפית והמתכונאית מאיה דרין משיקה את ספר האפייה המושלם לכל חובב אוכל "דיסקו מתוקים", ואנחנו מיהרנו ללקט ממנו כמה מתכונים שאהבנו במיוחד - הראשון מתוכם הוא פאדג' שוקולד תפוזי ומושלם שתוכלו להשוויץ בו כבר בחג הקרוב
אפרת ליבפרוינד, בספרה החדש המוקדש כל כולו לעוגות בחושות משודרגות - מציגה את עוגת האביב המושלמת - תמורה משתלמת לעבודה לא רבה - שילוב נפלא של בסיס שקדים פריך עם עוגה נימוחה מאוד בעלת טעם וארומה אגוזית, המתמזגים נפלא עם חמיצות הפטל. אל תחמיצו
חלי ממן שוברת לנו עוד סטיגמה על אוכל בריא, ומסדרת אותנו עם מתכון נפלא ופשוט לכרעי עוף שנאפות בתנור בתבנית אחת על מצע של בורגול, התוצאה: עסיסית ומזינה
אין דבר כיפי יותר מעוגה בחושה, היא גם טעימה נורא וגם קלה להכנה, לא סתם הקדישה אפרת ליבפרוינד את ספרה החדש לעוגות בחושות בלבד במגוון גרסאות. קבלו את המתכון לטארט הפיסטוק המרשים של אפרת בגרסה לעצלנים, מתוך הספר
אין דבר טעים וכיפי יותר מעוגה בחושה, לא סתם השף קונדיטורית אפרת ליבפרוינד בחרה להקדיש ספר אפייה שלם לעוגות בחושות בהגשה עכשווית, קבלו מתכון מתוכו לעוגת שמנת עם שוקולד חלב ופקאנים - עוגת כיף שמכינים ב-5 דקות
כוהנת הדיאטות חלי ממן משיקה ספר בישול שהולך לשבור כמה סטיגמות שיש לכם על אוכל בריא, בחרנו מתוכו כמה מתכונים שאהבנו במיוחד, והפעם - קציצות עוף משגעות עם קישואים, שקדים ונענע
הדוגמנית והמנחה לשעבר איה קרמרמן שחזרה בתשובה והיא היום אשת משפחה למופת, משיקה ספר בישול חדש "מתרגשת" בו היא חולקת מתכונים מהחיים שלה, ליקטנו מתוכו כמה שאהבנו במיוחד, והיום - פרגיות בסיר, כשאין זמן או עצבים - שתי דקות עבודה, סיר אורז, והלאה עם החיים
איך אתם מפשירים בשר שהיה במקפיא לפני שאתם מבשלים אותו? מסתבר שהשיטה הפופולרית ביותר היא ממש לא מומלצת, אז איזה שיטות כן מומלצות ואיך לעשות את זה נכון? הנה המדריך
אין הרבה תוספות שהולכות טוב כל-כך ליד הביצים של ארוחת הבוקר, כמו בייקון שומני וקרסיפי, אבל איך עושים את זה נכון, בלי לשרוף אותו, לייבש אותו, ולקבל טיפות של שמן רותח בפנים? יש טריק אחד ממש פשוט שאתם חייבים להכיר
אלכסנדר ברמן, רק בן 30, וכבר זכה בתואר אלוף ישראל באפייה, לאחר שכבש את האינסטגרם עם הקרואסונים המפוספסים שלו, החל לאחרונה לעבוד כמורה לקונדיטוריה בבי"ס דנון, ובקרוב יחד עם תלמידיו יפתח בולנז'רי שיפעל בכל יום שישי. שווה לעקוב
אמנם אין כמו חוביזה בעונה זו של השנה, אבל יש עוד כל כך הרבה עלים שצומחים להם סביבנו (כן, גם באזורים אורבניים) שזה פשוט פשע לא לקחת סל ולצאת ללקט אותם לסלט, למרק, לקציצות או לממולאים. יתיר שדה, מעביר סדנאות ליקוט, עם מדריך פשוט וממוקד וכמובן - יש גם מתכון