אבי מפרגן: כתר השווארמה
שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מתקתק שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר
שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מתקתק שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר
אחרי חודש עמוס בבישולים ורגע לפני שמפרקים את הסוכה, קבלו מתכון קליל לאירוח אחרון בהחלט- מאפי בצק עלים זהובים שמתוכם מבצבץ המילוי - תלולית של תרד וגבינת פטה
מהסוכה הכי דרומית במדינה מקבל אבי ביטון השראה למנת מוסקה, רק בסגנון צמחוני - מאפה שכבות של ירקות צלויים עם רוטב עגבניות שהוא מצפה ברוטב בשמל
בהשראת המנה הנהדרת של מסעדת עזבה, מציע עז תלם קובה סינייה בטוויסט ללא בשר. בין אם כתוספת ובין אם כמנה עיקרית לסעודה טבעונית - מדובר בלהיט למרכז שולחן החג
רגע לפני ההכנות ליום הכיפורים, מציע עז תלם להכין גם את הגוף לקראת הצום עם מנת דאל- תבשיל עדשים מזין ועשיר בתיבול הודי עדין
שבירת צום מענגת במיוחד מתכנן לנו אבי ביטון, בזכות מתכון לעוגה בחושה עם אגסים ושקדים שהצליח להוציא מידיה של קרן קדוש מקפה קדוש המפורסם