אבי מפרגן: ריזוטו עשיר ופשוט להכנה בהשראת השף שגב משה
איך הופכים מנת ריזוטו ייחודית של מסעדת שף למנה פשוטה וקלה להכנה בבית? אבי ביטון מגלה לנו את הסוד
איך הופכים מנת ריזוטו ייחודית של מסעדת שף למנה פשוטה וקלה להכנה בבית? אבי ביטון מגלה לנו את הסוד
השבוע אבי ביטון קפץ לבקר את גואטה, המסעדה הטריפוליטאית ביפו. לאחר שפתחו שולחן מלא כל טוב, ביטון למד כיצד מכינים מפרום אותנטי ואפילו המציא לו רוטב חדש שאפשר להכין בקלות בבית
גבינה, תרד וחלמון ביצה נוזלי שהופכים לגן עדן של טעמים בתוך עלה פילו מטוגן - רות אוליבר לוקחת את הרביולי הקלאסי ומעבירה לעלי סיגר ממכרים
אבי ביטון מגיע לפירגון והשתלמות זריזה בהכנת שקשוקות אצל ד"ר שקשוקה ביפו ומעניק בהשראתו גרסה משודרגת עם חצילים למנה האהובה
המקום הכי שמח בתל אביב: הביקור של אבי ביטון בפלאפל גבאי, כולל הרצאה קצרה על המטוגנים של חנוכה, נתן לו חשק להכין את הסופגניות שהוא הכי אוהב - סופגניות גבינה רומניות בלי התפחה ובלי שמרים
אחת המנות הפופולריות ביותר של מזללת השומר 1 בתל אביב היא המעורב הירושלמי. אבי ביטון מגיע לפרגן ומביא את הגרסה שלו עם הטריק של נאור הבעלים