בלי מכונה: פסטה ביתית קלה להכנה
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
כשמחשיך מוקדם, מתחשק לחזור הביתה ולבשל משהו שמענקי אשליה של חורף. השף רן פולק מעניק מתכון לראגו פטריות מסחרר
במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. בהשראת מסעדת אסיה בשוק הפשפשים הוא מגיש את הנשנוש המושלם לאירוח
כשתבשיל הבשר ההונגרי פוגש את הממליגה הרומנית הרכה נולד תבשיל שכולו קסם, כזה שיתחיל את השבוע הקרוב ברגל ימין
עם כמה תוספות לסיר הקציצות שלכם הוא יהפוך באורח פלא ממנה יומיומית ופשוטה לגולת הכותרת בארוחה חגיגית. אבי ביטון שולף עוד טריק מהשרוול